Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Valborg

Kategori:

Kvällen blev ej som planerat då plötsligt Afred däckade i feber på eftermiddagen. Lite sömn och alvedon så vart han mirakulöst pigg igen och vi lite snopna som ställt in kvällens besök i Stigslund. Grannen hade dock fixat kase så vi besökte den tillsammans med andra från området. Blev en fin kväll till slut!:-)Tabbe!

Kategori:

Gjorde en riktig tabbe idag! Kommer Frans bli kräksjuk nu så är det helt mitt fel. Gav honom resterna från en barnmatsburk från igår...eller rättare sagt från en burk som jag trodde var från igår.Hittade nämligen den burken något senare bakom några matvaror i kylskåpet. Tyckte det var lite konstigt att potatisgratäng/skinka luktade fisk när jag matade honom!!! Kände mig sååå usel!! Vet inte alls hur gammal burken var men den var lätt från förra veckan!! #kassmamma :-(

Trötter

Kategori:

Frans gungade med storebror H och det var så sövande så det här blev slutresultatet ;-)