Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

sjukliga

Kategori: Allmänt

Nu är mamma och pappa sjuka! Riktigt illa är det oxå;-) speciellt med tre relativt pigga och uttråkad barn! Vet inte vad vi har men feber och ont i halsen och Jens är riktigt risig i kistan! Gårdagen låg vi helt däckade i sängen men som tur var roade sig twinsen framför filmer heeeela dagen och Frans låg och sov rätt mkt med oss! Första gången vi båda var sjuka samtidigt sen vi fick barn! Gissar att det inte var sista gången dock!;-)

Hoppetossa

Kategori: Allmänt

När man är pigg och inte ligger dålig i feber så är man en riktig liten hoppetossa i hoppgungan!

Höstblåsor

Kategori: Allmänt

I Fredags fick Hjalmar helg feber och på Lördagen blev det Alfreds tur. Hjalmar blev bättre och vi trodde det bara var en feber sväng som barn kan få. På söndagen förstod vi att båda killarna hade blåsor i munnen och sedan vällde dom fram fler och fler. Dom är pigga igen men ser riktigt nasty ut. I munnen,runt munnen,på händerna och på fötterna! Stackars lill Frans fick feber i går och har fått i munnen och några i ansiktet och stjärten.