Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

skumbad

Kategori: Allmänt

Skum bad efter dagis sitter fint det! Bort med alla bacilusker!!

Den första snön

Kategori: Allmänt

Så var den här den första snön för den här vintern. Roligt att se hur excalterade twinsen blir av att det snöar. Vi var ut och härjade i snön under eftermiddagen i går. Det kom ju säkert över en decimeter så det fanns ju lite att leka i. Blev både skottning och Snöbollskrig! Två krigare slocknade direkt när vi kommit in.

Brudhippa

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi brudhippa för min vän Cissi som gifte sig på sin sons dop för ngn månad sedan. Det var en fullspäckad dag som inkluderade bubbel, magdans, tårt provsmakning , alborgen (fångarna på fortet), limousin och avslutningsvis middag på fullriggaren och drinkar på skybar. Mkt trevligt och faktiskt mycket skönt att få bara vara annat än mamma hela tiden ;-)