Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

SNÖ

Kategori: Allmänt

Massor av snö har det kommit och det fortsätter vräka ner! Blir redigt fint till 1.a advent :-)

kräksjukan min stora fasa!

Kategori: Allmänt

Går och fasar för den stora vinterkräksjukan!!Fler och fler verkar åka på ngn form av kräksjuka! Fattar inte varför skiten härjar varje vinter!? Dagis ringde mig i morse. Tydligen ännu ett barn som kräkts på dagis nu på morgonen. Barnen fick bli kvar hemma idag. Kan ju ialf göra mitt bästa med att undvika dessa bacilusker. Frågan är nu hur jag ska orka underhålla mina rastlösa små vildar!?jag har fortf dålig ork och ont i magen och lite illamående. Bara bita ihop och hitta på ngt som får dagen att gå.

orkeslös

Kategori: Allmänt

Vet inte om det beror på att Jens var bortrest i helgen, ungarna är i sitt värsta esse eller att träningen i går var droppen men jag känner mig helt totalt utslagen!! Kanske sjukdom på G? Vill inte-orkar inte! I helgen väntar bröllopsfest i Bollnäs! Sjukdomar passar verkligen inte in just nu. Vill så gärna komma väg på den festen och jag vill verkligen ha lite kvalitetstid med min fina sambo. Tror det är 8 månader sedan vi umgicks utan barn senast. Har inte ens firat vår förlovning ännu. Saker och ting blir sällan som man planerat... Vände i dörren till dagis i dag! En unge hade precis spytt där. Kände att jag ville försöka undvika smitta åtminstonne. Pojkarna hade nog själva en släng av magsjuka i helgen hemma hos farmor och farfar. Men det var överstökat snabbt tydligen (denna gång)Hatar magsjuka! Nu behöver jag sooooova!