Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Bytt är bytt

Kategori:

I dag för två veckor sedan blev det ett bilbyte och vår glada snabba Audi hör ej längre till vårt hem. Vi är nu Mitsubishi ägare och hittills också mycket mycket nöjda sådana. Vi var två familjer som bytte bilar och jag hoppas dom är lika nöjda som vi! Modellen heter Grandis och den har 7 sittplatser varav de två bakersta är nedfällbara och integreras i bilens golv. Mkt bra lösning för när man inte behöver använda dem har man istället ett mkt generöst packutrymme. Det är också super skönt och lyxigt att köra automat! Båda bilarna är bra och har sina fördelar respektive nackdelar. Just nu har Grandisen de fördelar som vi är i behov av!

Leksaker

Kategori:

Frans motorik går snabbt framåt nu! Han har börjat gripa efter saker och smaka och dra! Börjar alltså bli aktuellt och roligt med små leksaker!

En plats att tanka energi på

Kategori:

Jag har sån tur som har världens bästa oas! Att jag har tillgång till denna stuga och dess historia. Min mammas barndomshem har funnits i släkten ett bra tag nu och det hoppas jag att den kommer förbli. Den är en del av mina och mina syskons rötter. Men den är även en utmärkt plats för mig att tanka energi! Jag älskar att vara här! Det absolut bästa är när jag får vara här tillsammans med min mamma. Just nu är hon uppe i Norrbotten i min pappas barndomshem. Saknar henne här! <3