Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Blivande 1-åringar

Kategori: Allmänt

Den stora dagen närmar sig som jag tidigare nämnt x antal ggr. Pojkarnas absolut första födelsedag!STORT för dem men antagligen störst för oss föräldrar ;)

Tänkte att då det är mest släkt och vänner som följer denna blogg kanske present önskemål går bra att placera just här. Så behöver ni inte klia er allt för mycket i skallen och oroa er för vad ni ska köpa åt killarna. Självklart blir dom glad för vad dom än får dom är inte kräsna..(ännu)

Önskelista

*Kläder kläder kläder stl 86
Dom växer så det knakar och det är snart dags för ännu en ny storlek dvs stl 86. Kläderna går åt som smör i solsken speciellt då dom har samma storlek. Ex. byxor,pyjamasar,strumpor,tjocktröjor,bodys m.m.

*
Leksaker
Gärna aktivitetsleksaker och sådant som rör sig, lyser och eller låter ;)

*Pulka
Bebispulkor inför vintern antar att dom är för små för vanliga pulkor ännu ett tag.

*Böcker
Kommer förhoppningsvis komma till andvänding inom en snar framtid.
11 månader

Kategori: Allmänt

I måndags återstod endast en ynka månad innan twinsens 1-års dag. Idag är det ännu mindre eftersom morsan inte haft ork att göra inlägget pga av att barnen (och jag) är sjuka IGEN.

Då barnen inte är dom piggaste och mest samarbetsvilliga så blev tyvärr inte månadens bild speciellt bra men den får duga med under rådande omständigheter.I måndags började jag jobba igen..kändes konstigt då jag kände både att jag hade varit borta i en evighet samtidigt som det kändes som igår jag jobbade sist. Tyvärr hann jag bara jobba 1,5 dgr innan jag fick bege mig hemmåt och hjälpa pappa Jens med två små gnälliga sjuklingar. Förhoppningsvis är alla krya tills på måndags så att jag får ta nya tag på jobbet då.

Ibland blir det så uppenbart

Kategori: Allmänt

Då och då och vid allt oftare tillfällen så går det upp för en hur stora små killar man plötsligt fått.