Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Mina gooohjärtan!!

Kategori: Allmänt

Kan inte tänka mig livet utan er!

1-åringar

Kategori: Allmänt

För prick en vecka sedan blev twinsen 1-år gamla. Så nu huserar vi här hemma med två ett åringar! Otroligt men sant.


Ett ljus var! ett grönt och ett blått =)

Pga av stressig helg med kalas och sedan ännu mera sjukdom i huset så har jag inte haft tid och möjlighet att uppdatera bloggen tyvärr.

Kalaset blev toppen trots att allt folk lyckades tajma varandra och komma ungefär samtidigt istället för utspritt som vi hoppats! Trevligt vart det iallafall och pojkarna fick massa fina presenter. Så tack alla goa och rara familj och vänner ni är sååå fina sååå!!!

Varken Hjalmar eller Alfred fattade dock det här med paketöppning och blåsa ut ljuset på tårtan så det får vi ta revansch på tills nästa år.


Farmor och farfars presenter provsatts!!Mkt presenter vad ska vi leka med först?Annars gillar vi att leka med gåvagnen

Dan före dan före förra årets ploppare dan..

Kategori: Allmänt

Kanske låter ruggigt osmakligt att yttra sig så men sån är jag ;) Sen var det inte direkt några plopp dom kom med utan aningens hårdare arbete krävdes.

Dagen för årets stora händelse närmar sig och pojkarnas första födelsedag är det enda viktiga just nu! Mina små bebbar kommer inte längre räknas som bebbar i det stora hela men för mig kommer dom självklart alltid vara mina bebisar! även om dom samtidigt är mina stoora killar =)


Lite pics från badet häromdagen: