Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vår bästa tid är nu!!

Kategori: Allmänt

Älskar den här tiden på året. Härliga vår och hela sommaren ligger framför oss. Då pojkarna är så gudomligt goa nu gör att jag trivs ännu bättre!!

Här kommer lite bilder på pojkarna från den senaste tiden.

Mina syskon (och gudföräldrar) till Hjalmar fyllde nyligen år så vi samlade familjen och firade dem förra helgen.
Mina syskonbarn var grymt duktiga med sina kusiner med andra ord dom kommer bli perfekta barnvakter längre fram =)

 
Alfred & Lukas  Kajsa & Hjalmar


Intresset för mat blev större under en kort period men sedan kom magsjukan och efter magsjukan blev intresset väldigt svalt....


Hjalmar & en sovandes Alfred


Gobitarna!

Mkt att göra på min to dooooooo list!

Kategori: Allmänt

Listan blir bara längre och längre och min ångest för det bara större och större! Vill ju så gärna få ordning. Nu närmar sig the big day också! Dvs min födelsedag och tanken är att få till en fest. Tid och ekonomi har satt stopp för tidigare planering men nu så måste det styras upp. Fick iväg de första inbjudningskorten idag äntligen! Nu är det bara resten kvar. Min smarta syster konstaterade i dag att det måste röjas upp på övervåningen och det har hon ju helt rätt i! Kan ju inte se ut som ett bombnedslag om folk kommer hit för nog tusan kommer dom vara "all over the place" plus eventuella övernattningar...det är ju en bit in till stan..haha. Jaja hoppas på att tiden ramlar ner i knät på mig och jag avverkar listan i en rasande fart!Please!!!!

Annars?..ja annars så löser det sig på något sett!det gör det väl alltid!=)

Foto-bloopers!

Kategori: Allmänt

Man tar ju ett antal kort på barnen och man strävar ju alltid efter det där perfekta kortet. Och det är ju ofta de man själv tycker blivit mer än skapligt bra som man lägger ut exempelvis här på bloggen. Men självklart tar man foton som även blir mindre bra. Vissa rent utav helt kassa! Man undrar nästan vilka barnen på korten är, för inte ser dom ut som ens egna barn och hur kan dom se bra ut genom linsen men inte när kortet är taget?

Lite exempel: