Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Goofisar

Kategori: Allmänt


En aning förvånade..


Nice med tv


Goo och glá kexchoklad!

Glamourfest

Kategori: Allmänt

I morgon bär det av till Stockholm på avslutningsfest med jobbet. From måndag kommer vi ej vara Accenture anställda utan istället jobba för Sandvik. Temat för kvällen är Glamour vilket också hade varit skoj om jag hade orkat samt haft tid att engagera mig i mitt klädval. Nu tar jag bara något jag har hemma och hoppas på att det duger.

Festkvällen kunde ha varit bättre en annan kväll då jag har fullt upp med allt inför dopet på lördag. Men jag biter i det sura äpplet och tänker ta tillvara på det- vårat (än så länge) företag så frikostigt bjuder på. Det jätte stora plusset är att jag och några till får taxi hem från sthlm på natten. Det var detta som överhuvudtaget möjlig gjorde att jag kunde följa med. De flesta stannar över natten på hotel.

Klockan 12.00 på lördag är jag inriktad på att vara vid kyrkan med pick och pack och twins. Förebereda det sista inför dopfikat och klä boysen i sina fina dopklänningar som farmor sytt! (bild kommer)

Nu ska jag först se till att försöka slappna av i sthlm under morgondagen....får se hur det går!....kontrollbehovet ligger och puttrar......

Have a nice weekend!!!

Dop förberedelser

Kategori: Allmänt

Författaren till denna blogg känner att hon har noll koll! Jag som är en kontrollmänniska i grund och botten har tappat min naturliga intuition ngn gång under graviditetens 9 månader. Samtidigt måste jag ha bränt ett antal hjärnceller för mitt minne är kasst och allt känns snurrigt. Anser att hjärncellerna försvann under förlossningen för det var efter den jag kände att något blivit helt knas.

På lördag är det dags för Hjalmar & Alfreds dop. Trots att jag bestämde datumet för två månaders sedan så har jag på något dumt sätt lyckats skjuta i princip alla förberedelser till sista veckan. Dumt dumt dumt! Nu känns allt som en röra och samtidigt måste jag ta hand om twinsen som kräver allt mer uppmärksamhet i form av sysselsättning. Jag är otroligt tacksam att jag har familj och vänner som ställer upp och hjälper mig!Så tack alla ni ni är guld värda.

Beställde nyss tårtorna så den biten kan jag åtministone stryka. Får hoppas att dom blir bra. Hade velat att tårtorna skulle bli något "extra" i design men efter många om och men så blir det helt enkla vanliga tårtor.

Något som ligger och gnager lite är dom personer jag har utelämnat från att bli bjudna till dopet. Hade velat bjuda alla men då både jag och speciellt Jens som har stor släkt och känner väldigt många fick vi begränsa oss och helt enkelt sätta en gräns på hur många som vi kunde bjuda. Jag hoppas att ingen tar illa vid sig...