Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Viktuppgifter

Kategori: Allmänt

Nu när pojkarna blev 8 månader så var det även dags för vägning & mätning på BVC.Hjalmar

Vikt: 9030 g
Längd: 73,5 cm


Alfred

Vikt: 7770 g
Längd: 71,5 cm


Dom har för första gången närmat sig varandra i vikt och det skiljer 1260 g mellan dem nu. Hoppas detta är början på en fortsättning i det fallet =)

8 månader

Kategori: Allmänt

I går blev pojkarna 8 månader gamla! Fantastiskt vad tiden bara rusar fram!..eller inte för igår var det nämligen bara 3 månader kvar på min föräldraledighet. Kanske verkar som en hel evighet för en annan men väldigt kort tid för mig som redan varit hemma 10 månader. Huaaa ska jag verkligen lämna mina små småttingar för att gå till jobbet o vara borta från dem 9 timmar om dagen...känns motigt. Samtidigt ska det bli skönt att få pyssla med annat och träffa goa medarbetare.Dagen spenderades i alla fall i Furuviksparken tillsammans med tre vänner o deras familjer. Mkt trevligt!

I dag fick grabbarna bada lite i sin pool. Väldigt uppskattat!=)

På hemmaplan

Kategori: Allmänt

Är för tillfället tillbaka på hemmaplan igen. Vistelsen uppe i tornedalen blev kanon och det kändes tungt att åka därifrån..hade behövt en vecka till men det är så svårt att få ihop tiden så att det räcker till allt tyvärr.

Planen var att blogga lite medans vi var däruppe men vi hade inte tänkt på att när man är så nära Finland och samtidigt ute på vishan så går nätuppkopplingen över på det finska nätet och då kändes det för dyrt att vara ute på nätet.

Ska lägga ut några foton när tillfälle ges. Just nu är det tvättning och ompackning som gäller för om några dagar drar vi vidare ner till vårat älskade bästkusten!!Jeeeey!