Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

upphör ej att förvånas

Kategori: Allmänt

över vilka omogna töntar Jimmy och Anders i Robinson är. Det var väl för väl att ingen av dem stod som årets Robinson vinnare. Måste ju vara något fel däruppe då dom beter sig som att dom vore 13 år och inte en dag äldre, där Jimmy är översittaren och Anders killen som gör allt för att ställa sig in hos honom. Skrattretande att se. Är dock väl medveten att TV har sina sätt att vinkla saker och ting och att vi kanske inte fått se hela den sanna versionen. Däremot så kan dom inte styra över vad var och en säger och orden som kommit ur deras munnar har inte direkt varit ödmjuka.

 

Tack och Godnatt

Kategori: Allmänt

Efter en grym kväll med pulkaåkning,glögg,kolgrillad fläskfilé, en del vin och sist men inte minst trevligt sällskap så känner jag att det är dags att säga godnatt. Ser fram emot att packa ner mig i sängen och förhoppningsvis sova ett X antal timmar i sträck utan att bli störd.

Längtar att någorlunda utvilad få hämta hem mina små gobitar och överösa dem med pussar för att jag saknat dem såååååå mkt. 

Farmor och farfar

Kategori: Allmänt

Idag ska pojkarna sova hos farmor och farfar igen. Känner lite lite ångest för att lämna bort dem faktist. Mer än förra gången. Inte så att jag är orolig för dem utan för att jag kommer sakna dem. Visst river och sliter man i sitt hår av desperation på nätterna när dom ej vill sova men utöver det är dom ju världens goaste! Deras söta leenden gör ju hela dagen så mycket bättre. Man smälter helt enkelt!

Under tiden som farmor och farfar sliter med att få dem tysta och att sova så ska vi roa oss med ett glatt gäng och åka pulka. Har inte åkt pulka på flera år så det ska bli riktigt skoj. Antar att man kommer känna sig lagom mör i morgon. Kondisen är ju inte direkt den bästa just nu heller så man får väl se hur många åk man kommer att palla. Återkommer med rapport och kanske någon bild!