Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

hund människa

Kategori: Allmänt

Jag är helt klart en hund människa!

Får en dock att fundera vad dom utsatt dessa katter för....

The Hives

Kategori: Allmänt

Så grymt!!! The Hives kommer på Peace and Love!!Älskart!!!!

Längtar nå abnormt mycket!Nu kan det nog vara läge att fixa biljetter rätt så omgående. Vill ju inte bli utan!
Mando är också klara för årets festival!!Me so happy!!!

Då återstår frågan.....boende??Träning

Kategori: Allmänt

För en vecka sen hade det gått 3 månader sedan förlossningen, detta innebar att jag kan sätta igång med träningen igen. (man bör ej överanstränga sig och göra bl.a. magövningar inom tre månader efter förlossning)
Har ju på sätt och vis känts bra att ha en ursäkt till att ej träna men nu är det slut på sådana dumheter. Jag mjukstartade i måndags med att göra lite magövningar efter promenaden. Fick hemsk träningsvärk efter det och tvingades skjuta upp träningspremiären till idag. Men idag blev det av!! Är faktist ruggit nöjd och känner mig peppad! Ska kämpa för att försöka bli av med min sladdermage och några kilon som jag aldrig velat haft och som jag inte alls bjudit in för att få fäste på min kropp. Om jag lyckas med detta eller ej det återstår att se. Prio ett är pojkarna och jag måste ju få tid över för att kunna träna. Men jag ska göra mitt bästa!!