Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Lite Pics!

Kategori: Allmänt


   


  


  

Hösten närmar sig

Kategori: Allmänt

Det är i princip höst idag även om jag är fast bestämd att hela Augusti tillhör sommaren!!Ångesten pockar på då jag känner mig lite snuvad på denna sommar. Stora planer blev inte riktigt som det var tänkt..och jag känner mig långt ifrån redo för höst och vinter!!Mår illa när jag tänker på det faktist!

Är även kluven för jag är i behov av en utlandsresa för att överhuvudtaget palla med den långa mörka vintern. Behöver känna solen i ansiktet för även om årets sommar bjöd på en hel del sol fick jag få chanser att spendera dem i just solen tyvärr. Men en utlandsresa innebär att jag måste lämna sambo och barn hemma och det känns inte OK. Vår ekonomi är inte tillräckligt hållbar för en resa för hela familjen då de mesta pengarna går till rusten av huset. Lyxproblem enligt vissa och JA dom har helt rätt! Ändå är det detta som tynger mig en hel del nu....suck!

Som tur är har jag mina två små solstrålar....eller gnällstrålar kanske är en mer träffande benämning=) Dom har kommit in i en fas där det ska gnällas en hel del speciellt om man försvinner ur deras synfält. Men det spelar ingen roll för mina góbitar är dom ändå!

Har lyxat till det med fest två lördagar i rad nu och planen är att det blir ytterligare fest denna lördag. Först var det två födelsedagsfester och sist men inte minst släktträff med femkamp på lördag. Det är Jens o jag som tagit initiativ och arrangerar den....får se hur detta slutar ;)

Full rulle som vanligt med andra ord!!

Så har man blivit "med" Audi då!

Kategori: Allmänt

Japp men sååå äntligen har vi skaffat oss en bil. En resa inpackade i en liten liten Opel corsa med en tvilling i fram och en i bak hela vägen till Bollnäs i spöregn resulterade i en Audi A6. Kanske inte det vi letade efter men vi är nöjda och tänker att den får funka i något år. (Ja jag vet att det låter bortskämt men vi är ruggiga "plåtl*er jag och Jens och denna uppfyller inte riktigt våra krav) Hur som helst var vi ju ute efter en bil med diesel,automat,tonade rutor,dragkrok samt stort bagageutrymme och i allmänhet stor bil. Denna bil uppfyller endast en av dessa krav och det är det stora utrymmet. Det är i första hand därför vi ser det som en bil som får "duga" så länge =)

Den är väldigt välskött så nu får vi hoppas att den håller ett tag!


våran nya familjemedlem