Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Tuffa nätter

Kategori: Allmänt

Dom tuffa nätterna fortsätter därför dålig update här på bloggen. Kinkiga pojkar på nätterna,kinkiga pojkar på dagarna resulterar i dåligt med energi och framför allt dåligt med tid..Hoppas på lite bättre tider snart och tills dess på att ett stort tålamod uppstår hos mig =)

Trevlig Valborgsmässoafton!!

Hos Styrman/Börjesson hoppas vi få tid att grilla lite käk ikväll =)

Babysim

Kategori: Allmänt

Känns som att jag avverkar den ena babyaktiviteten efter den andra nu men det är kul att hålla sig sysselsatt. Att bara gå hemma och endast ha pojkarna att prata med funkar inte speciellt länge för min del. Sen verkar dom gilla att testa saker och bli underhållna.

I söndags tog vi oss äntligen iväg på babysim, har velat gå ändå sedan pojkarna blev 2 månader men det har ej blivit av. Valbobadet har ett jätte bra upplägg märkte jag. Man får gå lite då och då och behöver absolut inte gå flera söndagar i följd. Detta förenklar det hela då man kanske har andra saker man måste prioritera i bland på helgerna. Dom har sedan instruktörer på plats som kollar i vilket steg man är och hjälper till och instruerar. Mycket bra!

Hjalmar verkade uppskatta badet och sprattlade runt med benen precis som att han försökte simma. Han fick några kallsupar på köpet eftersom han sprattlade så mycket men det var inget han störde sig nå märkvärt på. Alfred var lite mer reserverad och uppskattade nog inte aktiviteten så mycket. Han blev inte rädd eller ledsen men såg väldigt osäker och skeptisk ut. Förhoppningsvis hinner vi vänja honom lite till innan sommaren så att han kanske tom tycker det är roligt att bada.

Vikt och längd

Kategori: Allmänt

Det var nu länge sedan jag gjorde något avslöjande avseende pojkarna vikt och längd. Var och kollade dessa uppgifter för några dagar sedan på BVC och dessa är följande:

Alfred 5 månader:
Längd: 62 cm
Vikt: 6180 g

Hjalmar 5 månader:
Längd: 66,5 cm
Vikt: 7515 g

Alfred fortsätter ligga en bit efter men jag känner på mig att det helt plötsligt kommer ta fart för hans del. Men allt ser bra ut och dom följer var sin kurva!


Mer majskrokar så är jag snart stor,rund och gó ;)