Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

The Hills- nytt avsnitt!

Kategori: Allmänt

Så har säsongen äntligen dragit igång. Känns väldigt annorlunda på något sätt. Hoppas resten av säsongen blir bättre än detta avsnitt. Allt känns mer konstlat än det brukar.


Min mamma är grym!!!

Kategori: Allmänt

Vill bara lägga en eloge till min mamma som är så jäkla grym!! Hur många 73-åringar går lös med trimmern utan problem?? Jag hoppas jag kommer ha hennes vilja och styrka när jag är lika gammal.

Jag är tacksam att jag har så hurtiga och allmänt pigga föräldrar på 70+ och jag håller tummarna för att detta håller i sig även de kommande åren!!

Dom är bäst!=)

"Ensam mamma söker"

Kategori: Allmänt

Varje år följer jag "Ensam mamma söker" Varför?- Jo jag kan helt enkelt inte låta bli. Visst det är ett patetiskt och oerhört pinsamt program men när man väl börjat kolla på det är det svårt att sluta följa det.

Årets omgång måste jag nog erkänna är värst av det säsonger som gått. Då en av mammorna är så fruktansvärt patetisk så jag skäms å hennes vägnar något så otroligt. Hon ser grymt bra ut som en 37 årig fyra barnsmamma och jag skulle absolut vilja se ut som henne när jag är där om ca 8 år. Däremot vill jag inte ha hennes konstiga värderingar gällande killar. Hon verkar gå enbart efter utseendet och är fruktansvärt kroppsfixerad och vill klämma på killarnas stjärtar hela tiden. Hade det varit ensam pappa söker som betett sig sådär hade det blivit rama skri i medierna. Visst hon har glimten i ögat och verkar vara go och rar på många sätt men borde hon inte leta efter en framtida partner istället för små killar som bara är några få år äldre än hennes äldsta söner. Hur seriösa kan dom vara för ett framtida satbilt förhållande?

Nej jag tycker hon borde skärpa till sig lite. Antar att det bara är en rolig grej för henne att medverka i detta tv-program men samtidigt finns det säkert ett antal andra ensamstående mammor som velat haft en chans att hitta något seriöst som istället kunnat haft hennes plats i årets omgång.

Jag håller tummarna för att hon i slutändan väljer polisen i alla fall. Han verkar vettig och där tror jag något seriöst kan utvecklas med tiden.

Självklart tror jag i grund och botten inte att "Ensam mamma söker" är ett seriöst program som i slutändan mynnar ut i något långvarigt, men självklart finns möjligheten och jag hoppas det hjälper några att finna sin "själsfrände"

Jag kommer fortsätta kolla in "Ensam mamma söker" på söndags kvällarna för trots allt är det underhållande =)
Se bara detta klipp! :P