Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

tiden rusar

Kategori: Allmänt

Börjar bli allt mer stressad för varje dag nu. Alldeles för mkt att göra kvar samtidigt som twinsen kan komma när som helst nu. Dom ligger i start groparna och väger nu ca 2100 resp 2300 gr. Dom är riktigt vilda så vi får se hur tokiga dom blir när dom väl är ute=) Nu lär jag återgå till att skapa ett hem av denna oreda!

Rust kaos

Kategori: Allmänt

Jo jag lever fortfarande och twinsen håller sig än så länge kvar inne i maggen! Däremot så lever jag i ett rust kaos som heter duga så det är lite snålt om uppdateringar här tyvärr. Men så fort vi får ordning på saker o ting...spec internet så ska jag bättra mig =) Huset börjar sakta men säkert ta form ialf men jag har ännu ej kunnat sätta upp några gardiner m.m. LÄNGTAR!!!

Dax för flytt!

Kategori: Allmänt

Jahapp så är det dags för sista natten i lägenheten då. I morgon går flytten och vi byter staden mot Valbo. Känns vemodigt att lämna våran kära lägenhet som man inte riktigt hann bo in sig i samtidigt som det ska bli kul att testa något nytt! Får se om jag kommer få lappsjukan därute haha. Det är tur att man har ett köpcentrum i närheten iallafall :P Blir nog mycket häng där för oss och twinsen kan jag tänka mig!

Har varit i farten hela dagen och kroppen säger ifrån ordentligt. Är super stel och känner av kraftiga foglossningar. Ska snart ta mig en varm dusch (sista duschen =( ) och krypa till kojs.

Hade träff med de andra blivande tvillingmammorna från min föräldragrupp idag. Det var trevligt dom är så lättsamma allihopa så jag hoppas vi fortsätter träffaas och hålla kontakten. Alltid en fördel att ha andra som är i samma situation att vända sig till och diskutera saker i vardagen med.

Då vi ej har installerat något internet ute i huset ännu så ska jag göra mitt bästa att mobilblogga istället. Funkade ju hyffsat bra i somras så jag håller tummarna att det kommer fungera bra nu med. Ska försöka lösa internet frågan så fort som möjligt för jag lär ju inte stå ut utan internet någon längre tid! Jäkla djungel det där bara med vilket internet leverantör man ska välja bara...alla funkar inte där ute heller.

Nej nu är det dags för dusch. Hade tänkt lägga upp lite bilder nu i sista stund innan jag blir utan internet men Jens verkar ha packat ner sladden till mobilen så det får vara tills en annan gång.

Ha det bäst så länge!!