Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Snart är det dags för en riktig sommarkväll!!

Kategori: Allmänt

Lunchen bjöd på en super god krätfsjärtsmacka. Den kommer jag absolut äta fler gånger! Verkligen tio tummar upp för den. Sen gjorde ju sällskapet sitt också självfallet =)

Snart ska vi börja förbereda för kvällen! För i kväll är det sommarfest med jobbet som gäller! Dags för upp till bevis för fest kommitén! Men det ska bli skoj!

Hoppas på att hinna fixa till mig själv lite också...har inte riktigt bestämt mig för om jag ska byta till ombytet jag tog med mig i säkerhets skull. Kanske roligare att vara lite färggrann i turkost på en sommarfest än att gå i en svart klänning även om den är en av mina favoriter..Jaja det hinner jag fundera på ett litet tag till. Sminkningen är viktigare så hoppas vi får undan förberedelserna snabbt och effektivt.
Lägger upp en av mina gamla sommar favoriter. 
Starkast är minnet av mig o Sandra på Gamla Grand =)
 

Snart lunch!

Kategori: Allmänt

Snart är det lunch och det blir en extra speciell lunch idag eftersom Jens kommer Sandviken o käkar med mig idag!
Ska bli trevligt då man knappt sett något av varandra under veckan.

Men snart är det helg och då kan man ta igen lite kvalitetstid för sen drar han iväg på festival. Är lite avis även om Sweden Rock inte är riktigt min grej. Själva festivalstämningen som lockar mest av allt. Men jag får en del av det om några veckor då det är dags för P&L tjohoo!

Pollenallergi

Kategori: Allmänt

Har aldrig ansett mig ha något problem med pollen under våren/försommaren. I år har jag ändrat den uppfattningen.
Tror aldrig jag har gått runt och nyst så mycket som jag gjort de senaste veckorna. Näsan är irriterad och antingen rinnig eller helt igen täppt.

Ändå ser jag det som en lindrig allergi och lider med alla som har det riktigt jobbigt varje år den här tiden. Allergi tabletter kanske kan lindra lite men med erfarenhet från min allergi för pälsdjur vet jag att det ofta inte räcker långt.

Men det är så ruggit fint ute nu när alla träd är utslagna och en av mina absoluta favoriter blommar - syrenen!
Jag står lätt ut med min lindrigare allergi till förmån för den fina naturen.