Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

SOOOOL och VARMT!

Kategori: Allmänt

Det är fantastiskt underbart väder ute!! Och man blir så bitter som inte kan utnyttja det och ligga på en härlig strand någonstans...SNÄLLA vädergudar låt det fina vädret hålla i sig på min semester också. Vill ju så gärna få uppleva sol och bad nere på västkusten!!Det är många många år sedan jag fick fint väder när jag var där och kunde sola och bada.

Nej Usch vilken ångest jag får av att tänka på det! Är självklart glad för alla som kan njuta av vädret! Hoppas ni uppskattar det bara!!=)


Bild:Tagen från nätet

Den här bilden ser inte fel ut. Tyvärr så är allt detta rätt så ouppnåligt för mig just nu.
Nej nej jag är inte bitter jag inte!!  ;)

Födelsedagsfika nr 2

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag bjuda min käre sambos familj på födelsedagsfika igår var det min familj. Svårt att komma på bra och rolig fika när det är så varmt. Så det får bli glass eftersom annan kreativitet saknas. Känner redan lite press inför nästa år då man fyller jämnt, då lär man hitta på något mer än bara bjuda på fika. Så jag ska väl njuta av att slippa behöva göra det krångligt för mig själv!

Sen ska jag även njuta av mitt sista år innan jag lämnar talet 20........läskigt! Men men... alla hamnar där förr eller senare.
Jag hade i och för sig valt senare ;) En brakfest med massvis av alkohol är ett måste!!=)

Back to reality efter P&L

Kategori: Allmänt

Så var årets P&L festival över! Älskar P&L men det är första året som jag känner att jag inte har den där hemska ångesten över att det är ett helt år kvar tills nästa. Även om jag hade riktigt kul på festivalen så blev det inte riktigt som jag hade hoppats. Nu ska jag försöka härda ut denna sista arbetsvecka innan semestern börjar. Måste försöka vila upp mig lite också då jag känner mig så sjukt sliten.

En sak som dock är säker är att nästa år tänker jag ta igen detta me dunder och brak! Så måste det bara bli!
P&L 2010 HERE I COME säger jag bara!

Återkommer med bilder och mer info om årets upplevelser!