Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Ännu en helg är på intågande. Lovely!!

Kategori: Allmänt


Två lediga dagar att se framemot. Fredagar är veckans och helgens bästa dag då man har allt framför sig.  

Ska dock ha en relativt lugn helg då det blir fullt upp nästa helg så det är bäst att ladda så man inte blir kallad för pensionär!! ;) JAG ÄR INGEN PENSIONÄR!!! Dock så kanske man blivit lite sliten efter 10 år av ständigt festande...tror det börjar ta ut sin rätt nu..känner av det speciellt under vintern. Måste träna mer och dricka mer vatten och mindre alkohol så jag kommer lite mer i balans så blir det nog bra. Lite vitaminer underlättar nog också.

Det finns dock något som alltid piggar upp och det är att shoppa. Roligast är ju självklart kläder och skor....sjalar har jag också varit fanatisk i att inhandla men lyckats dra ner på eftersom jag insett att alla sjalar ser i princip likadana ut nuförtiden. (+ att jag ej får plats med fler på min "sjalupphängningsanordning" i garderoben) Det finns dock annat än just klädshopping som roar mig och det är tekniska prylar. Denna månad har vi slagit på stort och beställt förrutom en mixer även en tvättmaskin och en torktumlare. Ser ruggit fram emot att få hem dessa då jag är så grymt less på att ha en väntetid på ca 14 dagar mellan varje tvättid i våran tvättstuga. Det som gör det hela ännu roligare är att dom är SNYGGA!
I love them!! Så jag ska strida lite mot strömmen och istället för att som i princip alla andra visa vad man klickat hem i mode istället visa vad jag klickat hem i teknik väg.

                       

Detta har gett mig mersmak. Det som jag känner mest drag till nu är en ny mobil speciellt eftersom min egen som jag haft i mindre än ett år bara krånglar och jävlas med mig. Letar som besatt efter en Samsung F480 touchwiz till bra pris. För min del gör det absolut inget om den är begagnad utan den får gärna vara det då jag inte vill betala någon större summa för den. Men den e snygg!! Vill ha vill ha!! Helst nu...men jag ska försöka hålla begäret nere och inte göra något impulsivt.


Nej nu är det dags för helg! Humöret är på topp!!

2 arbetsdagar kvar

Kategori: Allmänt

Japp så har över halva veckan gått. Känns bra, riktigt bra!!

Var till tandläkaren idag och det kändes också riktigt bra. Har världens bästa tandläkare!! Har sedan jag började gå hos tandläkaren som liten haft extrem tandläkarskräck (inte för att filmerna "tandläkaren" gjorde saken bättre). Efter att hållit mig borta från tandläkaren i 5 år dvs sedan jag själv fick börja välja om jag ville gå till tandläkaren eller inte (varför utsätta sig själv för det man hatar)bestämde jag mig för att boka tid hos en privat tandläkare istället för folktandvården.
Det är något av det bästa jag någonsin tagit mig för, för det innebar att jag hittade en underbar tandläkare som praktist tagit trollat bort min skräck. Hon får mig att känna mig lugn i stolen så jag ligger inte o spänner mig som en jäkla fjäder längre och när hon borrar så gjorde det verkligen inte ont. Har aldrig hänt tidigare det har alltid gjort ASONT!! Brr!
 Att hon är snabb är ytterligare ett plus =)

Därför var det inte med de normala tunga stegen jag styrde stegen mot tandläkarmottagningen klockan 8 på morgonen utan jag kände för första gången att det var helt ok att gå dit. Naturligtvis hoppades jag att jag inte skulle ha några hål för vem vill borra?? Inte jag!!! Spelar ingen roll om det ej gör ont för det är ändå alltid obehagligt. Så jag kände allt att det fladdrade i bröstet av nervositet när hon satt tyst och analyserade mina röntgen plåtar.
Men jag hade inga hål Tjohoo!!! Däremot fick jag ta bort tandsten men som den magiska tandläkare som hon är hade hon en speciell bedövnings salva som hon strök över tandköttet för att minska obehaget,  medans hon slipade bort tandstenen. Underbart!!!! 

                                                                 Nutrilett= Urk

Kategori: Allmänt

Så är det måndag igen. Min och många andras värsta veckodag. Ändå har jag inte haft dessa hata måndag känslor i så många år ännu eftersom jag var en inbiten säsongare förrut och då jobbade man alla möjliga dagar i veckan. Det blev mycket enklare då på något vis eftersom man inte riktigt tänkte på vad det var för dag. Däremot hade det sitt stora minus eftersom man var tvungen att jobba helger. I dagsläget är det absolut inget jag kan tänka mig att göra så det är bara att fortsätta bita ihop och hoppas på att måndagarna passerar fort och relativt smärtfritt.

Idag har jag börjat med något nytt. Hittade vid ett besök på Ica Maxi igår ett 25 pack med Nutrilett (måltidsersättning) för 199 kr. Eftersom mitt intresse fastnade vid det kändes det som att det var meningen at jag skulle testa detta. Bilden på förpackningen såg också väldigt inbjudande ut med en skummig choklad shake som det låg choklad bitar i. Så med lite påtryckning från min sambo så tänkte jag att GO FOR IT!! Det kan vara värt att testa. Jag skulle dock aldrig byta ut alla mina måltider mot detta då jag är alldeles för glad i mat, så det blir något eller några mål om dagen för min del.
Jag hoppade över frukosten idag och gjorde i ordning en shake när jag kom till jobbet. Det slumpade sig så att när jag kom in i köket för att blanda denna stod en kollega i full färd med att blanda en egen. Lite lustigt men även bra att få lite sällskap med det på kontoret. Nu var det ju självklart inte så att det här var en sådan god shake som bilden lurat i en.
Den var i själva verket skit äcklig!! Enda utvägen för mig var att ställa den på läppen och klunka i mig den fort som attans om jag skulle få ner den överhuvudtaget. Smaken går nog lättast att beskriva som välling med choklad smak..hua !!
OCH JAG HAR 24 STYCKEN KVAR!!!!  

Jaja fortsättning följer...