Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Gott nytt 2010!!

Kategori: Allmänt

Knappa 3 timmar återstår av 2009 sen har vi påbörjat 2010 som inte bara är ett nytt år utom även början på ett helt nytt decenium!!Ska bli mycket spännande att se vad det kommer bjuda på!!

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR!!

Äntligen får jag min serie uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu när vi köpt ny dator så är den tillräckligt snabb så jag kan se mina älskade serier "The Hills" och "The City" har enbart sett ett avsnitt av The Hills än så länge och jag har många avsnitt att plöja igenom. Blir trevliga avbrott i vardagens blöjbyten och skrik.

Något som jag hann reflektera över i det avsnitt jag hunnit se är att Spencers syster Stephanie blir mer och mer lik Heidi (Spencers fru) hon verkar verkligen kopiera Heidis stil samt hennes sätt att prata och uttrycka sig både i språk och ansiktsuttryck. Läskigt enligt mig!!

Annars så är The Hills sig absolut inte likt utan Lauren.....synd..verkligen synd!Bitande kallt!!!

Kategori: Allmänt

Vet att jag tidigare skrev att det är härligt med all snö men den kylan som nu råder är lite väl hård för en värme älskande tjej som mig. När kylan biter så hårt i näsan att man tror den ska trilla av är det inte alls kul att vistas utomhus. Får mig direkt att längta till sommaren och värmen eller bort till varmare breddgrader. Förstår inte varför jag bor kvar i Sverige med sitt alltför kalla klimat. Borde för länge sedan sökt mig till varmare länder! Förra året kände jag starkt att Thailand var rätta stället för mig att bo och arbeta i....men det är ju så klart bara drömmar...rent praktiskt så är det inte så lätt att bara ta sitt pick och pack och flytta från släkt och vänner. Hur skulle det tex vara för twinsen att växa upp i Thailand?? Man ska nog vara tacksam för de förmåner som man tillgår när man bor i ett land som Sverige. Föräldrapenning tex är inget som man ska ta för givet att man får i andra länder där det oftast maximalt bjuds på tot två månaders föräldraledighet.

Nej jag får nog fortsätta drömma om värme året runt och lägga mig under min varma gosiga filt istället. Nöjer mig att titta genom fönstret på det fina vinterlandskapet istället! Tur att man kan vistas inomhus när kölden är hård ute. Lider med de stackare som ej har bostad och de som har jobb utomhus.