Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Fredag snart?

Kategori: Allmänt

Måndag igen.....längtar tills fredag. Veckan känns otroligt lång antar att mycket beror på min trötthet och att jag hatar hur mycket ryggen värker på jobbet. Blir förbannad!! Vill inte vara så här klen!

Helgen bestod främst av vila. Behövde verkligen det. Gjorde dock en dum miss och det var att åka ut till Köpis på lördagen och när jag väl kom hem därifrån var jag helt förstörd i hela kroppen. Hann vila en timme innan det bar av till Jens föräldrar för kräftskiva.

Söndagen resulterade i soffläge i princip hela dagen ändå känner jag mig redan slut som människa.

Glad är jag i alla fall för att Jens syster och hennes pojkvän är tillbaka i stan och att vi kan träffas och umgås mycket mera. Skoj skoj skoj!!

Nu måste jag upp och gå lite ryggen tar knäcken på mig. Längtar hem till soffan!!!Misstänker att jag kommer börja hata den där soffan om några veckor då jag lär vara ruggit less på den!

Ny öppnande av krog

Kategori: Allmänt

Äntligen har Gävle fått en ny krog! Tyvärr kan jag inte riktigt ta del av den som jag kanske önskat att jag kunnat gjort. Men förhoppningsvis så finns den kvar den dag jag kan gå ut och skaka på mina lurviga.

Trodde jag skulle kunna gå ut även när jag var gravid (man behöver ju inte dricka för att ha kul..eller?) men det som sätter stopp är först och främst energin sedan att jag känner mig ljudkänslig och avskyr dryga fulla människor som knuffas. Tror det kan vara lite att jag är överbeskyddande av min mage i och för sig. Hur som helst så går det åt för mycket energi och jag betvivlar att jag har roligt.

Jag gjorde ett tappert försök på P& L och jag är glad att jag inte var lika stor då som jag är nu. Efter den festivalen så har jag inte haft den minsta lust till att gå ut på krogen eller befinna mig i några större folkmängder.

Nu när Harrys öppnar i stan och man har läst och sett bilder på hur tok frächt det verkar vara där så känner man lite av party suget i sig ändå. Fast alkohol blir jag dock äcklad av att tänka på! Men bara att gå ut och dansa o ha skoj. Det var ju evigheter sedan.


Gravidyoga

Kategori: Allmänt

Innan jag går hem för dagen så måste jag ju uppdatera om hur det gick på mitt första yoga tillfälle.

Kändes lite skumt att komma dit först och främst då rummet var fullt av ångor från doft ljus och eteriska oljor. Det tog inte lång tid innan rummet var fullt av gravida och många kände varandra sedan tidigare. Antar att det lätt blir så när man är i ungefär samma ålder.

Vi fick varsin madrass samt försee oss med kuddar och filtar (kändes lite som tillbaka på dagis eller kyrkans barntimmar som jag gick på) sedan var det bara att köra på och göra de övningar som vår lärare instruerade oss till. Handlade inte om något svettigt och aktivt utan att lära sig att andas rätt samtidigt som man gjorde olika kroppsövningar i form av att spänna olika muskler och sedan slappna av. Det går ut på att man ska lära sig att slappna av i hela kroppen och ta kontroll.

Sista 25 min var det i princip bara avslappning som gällde så då låg man bara ner på sidan och lyssnade på lärarens röst. Tyvärr föll väl inte hennes instruktioner mig av intresse längre och jag somnade till. Fast det kan ju inte vara så konstigt då jag alltid är som ett slakt efter jobbet. Ett tag var det dock svårt att komma till ro då den ena vild ungen levde rövare som vanligt och inte alls gillade det förminskade utrymmet som den fick av att jag låg med dennes sida mot madrassen.

Hela passet kändes som förväntat lite konstigt men bara jag får vänja mig lite så tror jag säkert jag kommer att ha nytta av om inte allt så i alla fall en del av det jag kommer lära mig.

Nu är det äntligen helg och jag känner mig så pass trött att jag säkert skulle kunna sova hela helgen lång men man vill ju gärna få ut lite av sin fritid också, så lite folk vill jag allt träffa....hade varit kul om jag hann med ett besök till furuvik oxå (har inte varit där på hela säsongen)